Начало / Жълтини / Откраднат живот: Калин и старият Генадиев в смъртоносна гонка! (Още подробности за финала на Сезон 2)

Откраднат живот: Калин и старият Генадиев в смъртоносна гонка! (Още подробности за финала на Сезон 2)

otkradnat-jivot

Последният – 39-ти епизод на Откраднат живот ще бъде излъчен през декември.

Добрият стар професор доктор Генадиев се кани да направи най-смелото признание в живота си. Според прогнозите истината ще се окаже смъртоносна за един от главните герои в Откраднат живот.

Зрителите на първия докторски сериал най-после получиха отговор на най-важния въпрос, който ги вълнува – кога и как ще свърши втория сезон? „24 часа” споделиха прелюбопитни подробности, които дадоха отговори…и събудиха още много предположения.

Откраднат живот Сезон 2 ще гледаме до навечерието на Коледа. Последният 39-ти (засега) епизод ще бъде излъчен през декември. За най-любопитните и папараците – снимките му ще се проведат утре и ще продължат до първи петли.

Финалът на сезона е доволно драматичен – в него ще се сблъскат трима от главните герои на поредицата. Кланът Генадиеви ще участва в нощна гонка в столицата. Калин, стария професор и доста съсипаната, напоследък, Евгения ще се впуснат в смъртоносен екшън – най-вероятно провокиран от лъсването на дълго критата тайна на бащата.

Снимките на сцените, които ще участват Димо Алексиев, Мария Каварджикова и Стоян Алексиев започват около 22,30 – в името на драматизма, а и вероятно да се опази тайната от зрителите.

Продуцентът Евтим Милошев подсказа, че начинът, по който научават Калин и Алекс за размяната на бебетата, е особено важен и ще предизвика бурни събития. На финала ще има и полицейско преследване, което според форумите е сигурен знак, че ще бъде извършено сериозно престъпление.

Финални снимки ще снима утре и Емил Марков – половинката от любимата любовна двойка в Откраднат живот, няма да участва в гонката. Неговата последна дума за сезона ще бъде изречена на друго място, но драгият зрител се надява доц. Захариев и д-р Стилянова най-после да са щастливи и да посрещнат заедно своето бебе.

Марта Вачкова се оплака в ефир, че нейната сестра Жекова почти изчезва от Откраднат живот, но нейните снимки са продължили до миналата седмица. Останалите й колеги също са си свършили работата за сезона и дори са снимали прощално фото – всички по мустаци!

За радост на зрителите новите им любимци – д-р Хинова и бъдещият доцент Мазов са в екипа. На тях залагаме да направят нова романтична линия в Откраднат живот, но с повече поводи за смях!
Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *