четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Криминални / Отборът на ОДМВР-Перник поведе в комплексното класиране в VII-мия републикански турнир по стрелба с пистолет „Кракра“

Отборът на ОДМВР-Перник поведе в комплексното класиране в VII-мия републикански турнир по стрелба с пистолет „Кракра“

dsc_0892
В Перник се проведе традиционният VII-ми републикански турнир по стрелба с пистолет „Кракра“ за служители на МВР.  Състезанието е по повод Деня на Перник – 19 октомври.  И тази година участваха отбори от различни структурни подразделения на МВР –  Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, СДВР, Академия на МВР, Дирекция „Управление на собствеността и социалните дейности“, Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ и Областните дирекции на МВР в Перник, София, Бургас, Пловдив, Плевен, Габрово, Враца, Пазарджик, Кюстендил и Ямбол.  92-ма участници се състезаваха в различните дисциплини, разделени в 16 отбора /мъже/, 14 отбора /жени/ и 15 индивидуални състезатели.
dsc_0782
Организатори на спортната бяха ОДМВР – Перник и Центърът за бойна подготовка и спорт при академията на МВР, под патронажа на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.
Преди старта областният управител Ирена Соколова губернаторът пожела на състезателите да постигнат високи резултати в надпреварата и да покажат професионалните си умения и опитност.
dsc_0799-01
След оспорвано състезание, в комплексното класиране начело излезе отборът на ОДМВР-Перник, следвана от СДВР и ОДМВР-Плевен.
Наградите бяха връчени от губернатора Ирена Соколова, директора на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов, зам.-директора Сашко Христов и директора на РДПБЗН – Перник комисар Емил Марков.
Ето и цялото класиране:
 Индивидуално жени:
1.   Лидия Петкова – ОДМВР – Плевен
2.   Катя Василева – ОДМВР – Враца
3.   Юлиана Димитрова – Академия на МВР
4.   Кръстинка Петрова – СДВР
Индивидуално мъже:
1.   Тихомир Петров – ОДМВР – Габрово
2.   Радислав Владимиров – ОДМВР – Перник
3.   Александър Стоянов – ОДМВР – Перник
4.   Николай Стефанов – ГДПБЗН
5.   Мартин Малинов – ОДМВР – Перник
Отборно жени:
1.   ОДМВР – Плевен
2.   Академия на МВР
3.   СДВР
Отборно мъже:
1.   ОДМВР – Перник
2.   ОДМВР – Враца
3.   СДВР
Комплексно класиране:
1.   ОДМВР – Перник
2.   СДВР
3.   ОДМВР – Плевен

Наградите бяха връчени от областния управител на Пернишка област г-жа Ирена Соколова, директора на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов, зам.-директора Сашко Христов и директора на РДПБЗН – Перник комисар Емил Марков.

dsc_0805 dsc_0817 dsc_0853 dsc_0865 dsc_0873 dsc_0825

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *