събота , 20 октомври 2018 г.
Начало / Жълтини / Организаторката на “Мис България” ще съди фотографа и журито на конкурса

Организаторката на “Мис България” ще съди фотографа и журито на конкурса

miss-balgariya-2017

Шефката на конкурса Ирина Папазова готви да заведе цели 6 дела за уронване на престижа на събитието й.

Фотографът на грозните снимки на новата Мис България – Тамара Кочорапова, ще бъде даден на съд, пише “Телеграф”.

“След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните за мен предавания и подготвяме вече 4 дела на физически лица и 2 на юридически”, обяви собственичката на модна агенция “Интерсаунд”, която държи правата за организирането на “Мис България”.

Тя го прави заради изявленията на хора от журито, които заявили, че не са гласували за Тамара. Сред тях бяха Антония Петрова, Наталия Гуркова, Иво Танев, Марина Войкова и Габриела Кирова.

“Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще започнем да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са казали – да би мирно седяло, не би чудо видяло”, коментира още Папазова. И тя, и избраната за победителка Тамара обвиняват фотографът Валери Захов, че целенасочено е пуснал само 2-3 снимки веднага след конкурса, за да ги компроментира.

 Той обаче е категоричен, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.“Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега даже предложи да я снима с fisheye – широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява”, обясни Захов.

Той призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. “Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице”, уточни той./novinite.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *