понеделник , 17 юни 2019 г.
Начало / Бизнес / Обявена е обществената поръчка за изграждането на кръговите кръстовища при Пашов и Ладовица  

Обявена е обществената поръчка за изграждането на кръговите кръстовища при Пашов и Ладовица  

 

krastovishte-pashov

Обявена е обществената поръчка за изграждането на кръговите кръстовища при кв. Иван Пашов и край местността Ладовица в кв. Изток – между улиците „Юрий Гагарин“ и „Благой Гебрев“. Общата прогнозна стойност е 1 275 000 лв. без ДДС.

Целта е да се повиши безопасността на движение и да се намалят до минимум предпоставките за ПТП. На кръстовището при кв. Пашов често се образуват задръствания, а на това при Ладовица постоянно стават произшествия.

Кандидатите могат да подадат офертите си  до 17 часа на 5.11.2018 г. Документите ще бъдат отворени в 10 ч. на следващия ден, 6.11.2018, като се допуска присъствието на участници в процедурата, техни упълномощени представители и медии.

Към момента на откриване на обществената поръчка  не е осигурено финансиране за изпълнението й, пише в обявлението за откриване на процедурата. Община Перник е предвидила клауза в проекто-договора за отложено изпълнение. Това означава, че срокът за изпълнение на услугите започва да тече след осигуряване на финансиране от страна на възложителя.

Срокът  за строителните дейности е 150 дни.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *