четвъртък , 18 април 2019 г.
Начало / Политика / Общински съветници от ГЕРБ обещаха светофар към Драгичево от Е-79

Общински съветници от ГЕРБ обещаха светофар към Драгичево от Е-79

37904700_943284175844537_6022125292426887168_n

Общински съветници от ГЕРБ обещаха да съдействат за нов режим на светофарната уредба на кръстовището на магистрала Е-79, така че да бъде включено село Драгичево от аутобана. Това стана по искане на граждани по време  на съвместен приемен ден с общинските съветници от Румяна Гьорева, Любомир Жотев, Любен Лазаров и кмета на населеното място Виктор Викторов, които обещаха това да се случи в най-кратък срок.

Няма бъде затварян обходният маршрут през с. Горно Драгичево, увери местните жители кметът на Драгичево Виктор Викторов и обясни, че временната пътна маркировка и конусите са поставени във връзка с извършването на ремонтни дейности на път Е79, където за облекчаване на трафика ще бъде въведено реверсивно движение.
Обсъдени бяха и постиженията на кмета на Драгичево Виктор Викторов за развитие на населеното място, като гражданите не скриха задоволството си от факта, че са избрали един наистина грижовен стопанин, който се отзовава на всеки поставен проблем.

Драгичевци изразиха своята благодарност за новоизградената детска площадка в местната детска градина, но и бяха положително изненадани с новината, че младите хора скоро ще се радват на модерна спортна площадка с фитнес уреди, която ще бъде изградена в двора на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“. Кметът издаде още, че правителството на Бойко Борисов е отпуснало 6 хил. лева за строително-ремонтни дейности на местния храм „Успение на св. Богородица“.

Будни граждани зададоха редица въпроси, свързани с развитието на ценностите и културата, като получиха ценни съвети как могат да развиват самодейността и местните традиции.

„Щастливи сме, че жителите на Драгичево имат активна гражданска позиция, хората са съпричастни с проблемите на своето населено място и имат желание да помогнат на кмета за тяхното разрешаване“, сподели председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *