Начало / Бизнес / Обществено обсъждане за състоянието и бъдещето на „Топлофикация“ организира ОбС-Перник

Обществено обсъждане за състоянието и бъдещето на „Топлофикация“ организира ОбС-Перник

obs-pernik

„Актуално състояние, перспектива и бъдещо развитие на „Топлофикация-Перник“ е темата на общественото обсъждане, което организира Общинският съвет в града. Събитието е насрочено за 19 април 2018 г. от 10 часа в конферентната зала на Двореца на културата. Целта е оптимизиране на обслужването на абонатите на дружеството.

 

Поканата за общественото обсъждане е публикувана днес на сайта на ОбС.

В 20-дневен срокот публикуването на поканата всички заинтересовани лица могат да дадат предложения и становища за „оптимизиране на  обслужването на абонатите на Топлофикация-Перник“, които могат да бъдат депозирани  в деловодството на Общинския съвет в града на адрес : гр.  Перник, пл.”Свети Иван Рилски 1А” или на email  адрес: savet@pernik.bg. Лице за контакти: Инж. Иво Савов – председател на Общински съвет Перник.

Вероятно по време на общественото обсъждане ще бъде дебатиран и въпросът за продължаването на договорите „Лоялен клиент“, които въвеве „Топлофикация“ за изрядните си клиенти и към които продължава да има засилен интерес.

Очакванията са, че срещата ще премине при огромен интерес и посещаемост, стига гражданите да формулират исканията, предложенията и становищата си стегнато и разбрано.

Общественото обсъждане се провежда един месец след големия граждански протест срещу „Топлофикация“, който бе иницииран заради многото аварии, оставили хората на студено в най-големите зимни студове.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *