вторник , 14 август 2018 г.
Начало / Политика / Обръщение на независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева към избирателите от Трънския край

Обръщение на независимия кандидат за кмет на община Трън Станислава Алексиева към избирателите от Трънския край

stanislava-alexieva-baner-2

Обръщам се към всички, които са вярвали и вярват в смисъла на промените в община Трън и в необходимостта от скъсването с корпоративните и партийни пристрастия и връзки.

Всички Вие в някакъв момент сте подкрепяли моята кандидатура, издигната от управляващата партия, сега обаче аз Ви приканвам да гласувате за мен, като независим кандидат за кмет на община Трън с бюлетина № 11.

Зная, че сте претърпели или видели немалко разочарования и че мнозина от Вас са се отдръпнали и нямат желание да гласуват. Разбирам желанието да не участвате, когато моралът Ви се бунтува или когато се чувствате засегнати или обидени. Самата  аз, без да спирам да работя за каузата, предпочитах да пазя дистанция от делата на хората в структурата на  партията, които невинаги проумявах или одобрявах.

Реших да се кандидатирам на тези избори, защото вярвам, че всички ние извлякохме важни поуки от досегашните си неразбории и имаме какво да дадем  на община Трън. Да бъдем горди със себе си, но ако бъдем в опозиция няма да решим проблемите на хората от Трънско.

Кандидатирам се за кмет на община Трън с идеята не да разделям, а да събирам и обединявам жителите на всички населени места  за една обща кауза-просперитета на всички ни.

Да не рушим изграденото. Да не поставяме под съмнение доброто и успешното. Всички сме участвали в градежа, нека сме горди да го продължим! Обръщам се специално към младежите, които за първи път имат правото да гласуват. Не се колебайте, гласувайте! Община Трън има нужда от вашия глас. Вие сте бъдещето. Вие сте носители на прогреса, а ние ще направим така, че да останете тук в родния край. Дайте шанс на онези, които планират важните за вас неща по правилния за вас начин. Може да не харесвате личностите, но може да припознаете идеите! Колкото по-добра е една идея, толкова повече подкрепа й е нужна.

Обичаме Трънско по най-прекрасния начин – като място, където са корените ни, сърцето ни, животът ни, децата ни, внуците ни. Нека бъдем горди. Да се противопоставим на всеки, който се опитва да ни каже как да гласуваме. Да го направим!

Обръщам се към вас във важен момент за България и за община Трън. От 1 януари 2018 г. Република България за първи път ще поеме председателството на Съвета на Европейския съюз. Предстои Ви да изберете нов кмет, който да не е компрометиран, а отговорен и да милее еднакво за жителите на селата и за общинския център.

Вие, като избиратели, носите голямата отговорност за избора на бъдещия градоначалник на община Трън. От вашата преценка и вот зависи бъдещото развитие на Трънско.Да отворим сърцата и умовете си, за да бъде направен честен и отговорен избор. Да позволим чрез нашата чиста съвест и безкористни действия да осъществим своята воля и да бъде избран достоен кмет за самите нас-жителите на община Трън.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *