вторник , 14 август 2018 г.
Начало / Общество / Областният управител и директорът на ОД на МВР правят съвместни приемни в общините от област Перник

Областният управител и директорът на ОД на МВР правят съвместни приемни в общините от област Перник

img_6304

Съвместни приемни на областния управител и директора на ОД на МВР Перник в общините от област Перник предвиждат Ирена Соколова и комисар Димитър Попов. В продължение на ползотворната работа на двете институции, двамата ще посетят общинските центрове, където ще изслушат проблемите на гражданите. Предвиждат се и срещи с жителите в малките и отдалечени, слабонаселени места. Това са само част от инициативите, насочени към по-добра комуникация между населението на област Перник и отговорните органи на изпълнителната власт. Основната цел е получаването на възможно най-много и коректна информация директно от всички точки на областта.

 

„Гражданското общество е коректив на изпълнителната власт. Чрез провеждането на тези дискусии ще увеличим каналите на комуникация, чрез които получаваме различни сигнали от хората. Така можем своевременно и по-ефективно да потърсим начин за разрешаването на поставените от тях казуси” , заяви Ирена Соколова.

 

Комисар Попов също изрази задоволството си от добрата съвместна работа с областния управител. Той изказа своите благодарности към Ирена Соколова за поемането на инициативата и я поздрави за активната й дейност в полза и интерес на гражданите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *