понеделник , 23 юли 2018 г.
Начало / Политика / Областният управител Ирена Соколова поздрави миньорите по случай професионалния им празник

Областният управител Ирена Соколова поздрави миньорите по случай професионалния им празник

irena-sokolova

Областният управител Ирена Соколова поздравява всички миньори по случай професионалния им празник. Тя изпрати и поздравителни адреси до всички въгледобивни компании на територия на област Перник, в знак на уважение към техния труд и с пожелания за здраве, благоденствие и успех.

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 УВАЖАЕМИ БИВШИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МИНЬОРИ,

За мен е чест и удоволствие да ви поздравя по случай професионалния празник на миньора.

Всяка година на 18 август – в Деня на Успението на Св. Иван Рилски, ние изказваме своето уважение и преклонение пред този значим труд, посветен изцяло на хората.

Перник е един от градовете, роден от минната промишленост и изконно обвързан с нея, както в миналото, така и в настоящето. Като човек, горд със своя град и област, отговорен за тяхното развитие и просперитет, Ви уверявам, че винаги може да разчитате на моята подкрепа.

В мое лице Вие имате приятел и партньор, с когото да отстоявате и защитавате позициите на работещите в сектора на добивната промишленост.

Добивът на подземни богатства е отговорна и трудна професия. Вие сте свързали съдбата си с рудодобива и въгледобива, с извличането на блага от недрата на земята, блага, които дават живот на икономиката на страната и на нас самите

Убедена съм, че с общи усилия ще развием и подобрим средата и условията на работа, защото повишаването на конкурентоспособността и прозрачността в българската индустрия ще я утвърди на европейските и световните пазари.

Приемете моите сърдечни пожелания за здраве, благоденствие и успех. Продължавайте, както Свети Иван Рилски, да притежавате твърдост, воля, състрадание и човеколюбие. Нека светеца, Ваш пазител, да закриля всички ни.

Честит празник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *