събота , 21 септември 2019 г.
Начало / Криминални / Няма спирка: Полицията лови натряскани шофьори през уикенда

Няма спирка: Полицията лови натряскани шофьори през уикенда

kat-police

Полицията излови натряскани шофьори през уикенда. Четири бързи производства са започнати през почивните дни.

С 2, 49 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Опел Вектра“ 42-годишният богдановдолец Р.С. Мъжът е проверен на кръстовището на улиците „Ленински проспект“ и „Юрий Гагарин“ в кв. Изток. Отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Още един пиян шофьор отказва кръвна проба за химичен анализ. На 25 март, около 02, 30 ч., в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Деу Матис“, шофиран от 26-годишния перничанин И.И. Алкохолната му проба се оказва положителна – 2, 37 промила. Задържан е за 24 часа и работата по документиране на случая продължава.

На 26 март, около половин час след полунощ, на ул. „Юрий Гагарин“ в най-големия пернишки кв. Изток е проверен лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от перничанина Л.Л./26 г./. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 65 промила. Младежът  отказва кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска заповед.

Радомирец е заловен да управлявал мотоциклет „Ямаха“ без книжка. На 26 март, в гр. Радомир, на ул. „Бащевица“ е проверен мотоциклет, шофиран от местния жител Ц.С./30 г./. Проверка показала, че мъжът управлява автомобила в едногодишния срок на отнетото му свидетелство по  административен ред.

Работата по документиране на случаите продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *