понеделник , 20 май 2019 г.
Начало / Спорт / Нова площадка за стрийт фитнес откриха в кв. Изток, теренът ври от желаещи да пробват уредите

Нова площадка за стрийт фитнес откриха в кв. Изток, теренът ври от желаещи да пробват уредите

Nova ploshtadka - street fitnes
С демонстрации на младата световната шампионка по стрийт фитнес Елена Любенова и световния шампион по борба Иво Ангелов беше открита новата модерна спортна площадка за стрийт фитнес в Перник.  Съоръжението се намира зад Езиковата гимназия в кв. „Изток“ и ще осигурява възможност за безплатен спорт на жителите в района.
Nova ploshtadka - street fitnes
„Радостна съм, че имам възможността да открия поредната площадка за спорт. Община Перник ще продължи да работи активно за популяризирането на спорта като активен и здравословен начин на живот“ , сподели на откриването кметът Вяра Церовска, придружена от младите ученици Цветомир и Цветелина , които поеха за един ден управлението на Перник.
Nova ploshtadka - street fitnes
Размерите на новата площадка са 16 на 20 метра и е на стойност 40 000 лв. На нея са разположени комбинирани фитнес съоръжения, на които ще се готви Елена Любенова за поредното състезание, което този път ще бъде в Холандия. Положена и ударопоглъщаща настилка.
Nova ploshtadka - street fitnes
Новата спортна придобивка привлече като с магнит вниманието на младежите и по-малките боди билдъри. Два дни преди откриването, стрийт-площадката вреше и кипеше от желаещи да изпробват уредите. Дядовци с внуци също се пробваха заедно да се поразкършат.
Nova ploshtadka - street fitnes
На събитието присъстваха и зам.-кметовете Владислав Караилиев, Денислав Захариев и Севделина Ковачева, както и секретарят на Общината Радослава Манова.
Nova ploshtadka - street fitnes Nova ploshtadka - street fitnesNova ploshtadka - street fitnes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *