Начало / Жълтини / Николета Лозанова заплашвала Кулагин с рязане на пръсти

Николета Лозанова заплашвала Кулагин с рязане на пръсти

kulagin-nikoleta

Валентин Кулагин стана жертва на агресия в Къщата на „ВИП Брадър“ от страна на напусналия шоуто Веселин Плачков. Оказва се, че и преди да влезе в риалитито, скандалният гримьор е бил заплашван и дори бит, но не от мъже, а от известни жени.

Преди години ексцентричният хасковлия влязъл във война с Николета Лозанова, обвинявайки я публично, че изневерявала на тогавашния си мъж Валери Божинов и осветлявайки негови извънбрачни афери. Плеймейтката така се разгневила, че отправила страховити заплахи към Валентин. По негови думи тя използвала типично мутренски подход и твърдяла, че ще му прати хора, които да му отрежат пръстите, за да не може повече в живота си да припари до четките, с които си вади хляба.

Заплахите на Николета към Кулагин не били еднократни. Гримьорът на звездите получавал странни обаждания посред нощ, а от другата страна на слушалката чувал зловещо ръмжене. Истински се уплашил обаче, когато получил съобщение от близка до Лозанова, в коeто тя му обяснявала как скоро щяло да бъде извършено покушение и срещу майка му, а той щял да остане сирак. Отмъстителният майстор на четките веднага обаче сигнализирал полицията, а омразата му към плеймейтката продължавала и до днес.

Запознати твърдят, че именно заради ненавистта, която изпитвали един към друг, безработната от повече от година бивша водеща на таблоида „Папараци“ отказала покана да влезе в риалитото, когато научила, че ще трябва да съжителства с кръвния си враг. Нейната наследничка по титла Нора Недкова обаче не се възпряла, въпреки че сблъсъците ѝ с Кулагин са съвсем пресни. Припомняме, че по време на общото им участие в „Черешката на тортата“ двамата се сбиха, а физическата разпра принудила гримьора отново да се обърне към полицията. Градските легенди пък гласят, че неотдавна той имал конфликт и с друга знойна красавица, която пък го заплашвала със заливане с киселина./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *