събота , 24 август 2019 г.
Начало / Извън Перник / Наталия Гуркова преспала с Тръпм? Миската се похвали с кадър, на който президентът мачка дупето й

Наталия Гуркова преспала с Тръпм? Миската се похвали с кадър, на който президентът мачка дупето й

nataliia-gurkova

Наталия Гуркова се похвали с обща снимка на която е с новия президент на САЩ Доналд Тръмп, видя HotArena. На кадъра се вижда как палвият милиардер по поставил ръка над дупето на красавицата.

Потребителите в социалната мрежа побързаха да се впуснат в обичайната теория на вероятностите с твърдението, че българката е спала с американеца. Клюката се подклажда от факта, че две трети от официалните му съпруги са европейки – чехкинята Ивана Зелничкова и настоящата първа дама Мелания Кнаус.

От описанието на кадъра става ясно, че снимката е правена преди 18 години на конкурса „Мис Вселена“, проведен на Хавайските острови. Тръмп е собственик на бранда и според клюкарите това е едно доказателство, че Доналд е мачкал много повече от талията на Гуркова.

Доводът им е , че няма как красавица като Гуркова да си е спестила визита в спалнята на милиардер, при това шеф на конкурс, който иска да спечели. Железен аргумент, наистина, пише „Таблоид“.

Източник:HotArena

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *