Начало / Култура и образование / Народните представители от ГЕРБ: Образованието е най-силният стожер за развитието на съвременна България

Народните представители от ГЕРБ: Образованието е най-силният стожер за развитието на съвременна България

alexandar-alexandrov-krasimir-velchev

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ Г-Н/Г-ЖО ДИРЕКТОР,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Приемете нашите сърдечни поздрави по повод 15 септември – денят, в който по традиция се открива учебната година в българското училище! Това е датата, в която се прекланяме пред духовното огнище на българина, отбелязваме тържеството на знанието и жаждата за просвещение.

На този ден най-много се вълнуват малките първокласници, които за първи път прекрачват училищния праг. Мили деца, подайте с доверие ръка на своите учители, които с грижа и любов ще Ви поведат по пътя на мъдростта и знанието и ще открият пред вас нови хоризонти.

Скъпи ученици, училището е портал към света, към който надниквате с любознателност, с вдъхновение и дръзновение. Затова не спирайте да трупате и усвоявате нови знания и да усъвършенствате своите умения. Помнете, че образованието е най-силният стожер за развитието на съвременна България. Бъдете смели, отговорни и целеустремени, за да достигнете мечтите и стремежите си!

Уважаеми учители, приемете нашата признателност, защото именно вие носите най-тежката отговорност – да създавате и опазвате най-голямото богатство на област Перник – децата. Вие сте хората, които предавате най-важните уроци на живота и формирате нравствени ценности.

Пожелаваме ви здраве, сили и творческо вдъхновение, защото бъдещето на България е във вашите ръце!

Нека Първият учебен ден постави началото на една спорна и ползотворна учебна година!

На добър час!

С уважение:
Красимир Велчев
Д-р Александър Александров
Народни представители в 44-то Народно събрание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *