неделя , 8 април 2018 г.
Начало / Политика / Народните представители от БСП се включиха в световната Седмица на гората

Народните представители от БСП се включиха в световната Седмица на гората

dsc_1228

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев, заедно с председателя на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков, председателя на младежкото обединение в БСП Йордан Малинов и младежи от организацията засадиха 20 дръвчета в кв. Тева, по случай световната Седмица на гората. Начинанието бе реализирано съвместно с неправителствената организация „Инициатива за Чиста Среда – Перник“, а елите, бяха предоставени от Югозападното държавно горско предприятие.

Народните представители заявиха, че инициативата няма да е кампанийна, а ще продължи през цялата година, като желанието им е такива да бъдат предприети в цялата област. „Въздухът в Перник е един от най-замърсените в цялата страна, надяваме се с тази инициатива и всички други, които перничани осъществиха през тази седмица да помогнем за подобряването на качеството на въздуха в града ни“, казаха народните представители.

Младите социалисти споделиха амбицията си през тази година да организират инициативи с екологична насоченост във всички квартали на града, а на по късен етап и във всички населени места на общината. В засаждането се включиха и жители на квартала.

dsc_1140 dsc_1211 dsc_0145

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *