понеделник , 23 юли 2018 г.
Начало / Политика / Народните представители от БСП видяха, че и в Батановци пътни знаци няма

Народните представители от БСП видяха, че и в Батановци пътни знаци няма

img_9888

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев бяха днес в гр. Батановци, за да се срещнат с местна жителка, която чрез писмо във фейсбук изяви желание неизползваните пътни знаци от с. Черна Гора, които бяха закупени от тях да бъдат поставени на центъра малкия град.

След като те, заедно с председателя на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков се убедиха, че такива няма в центъра, решиха да видят дали и на други места липсва пътна сигнализация. Оказа се, че в Батановци няма никакви пътни знаци с изключение на три в района на училището и детската градина и два амортизирани от времето, които бяха покрити от дървета и единствено формата им показваше какви са.

Владимиров и Бонев се ангажираха да уведомят ОД на МВР – Перник затова, че почти всички кръстовища в населеното място са неурегулирани, което е предпоставка за инциденти.

„След като закупихме пътна сигнализация за Черна гора Fбщината реагира много бързо и монтираха такава, радваме се, че сме провокирали такава активност и се надяваме и този път да е така“, казаха народните представители.  Те добавиха, че ако общинската администрация не си свърши работата, ще предоставят пътните знаци на съответните институции и ще следят за тяхното бързо монтиране.

Други проблеми в града също не лисват. На много места тротоарните плочки са се превърнали в пясък, дупките на някои от улиците са дълбоки повече от 30 сантиметра, а уникалната по своята конструкция тухлена фабрика, която е и паметник на културата е полуразрушена.

img_9894

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *