четвъртък , 27 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Най-после красива „Мис България”

Най-после красива „Мис България”

mis-balgariya-2018

Най-после едно красиво и скромно българско момиче стана носителка на титлата „Мис България”. След миналогодишния позор , този път журито отличи достойна хубавица.

Състезателката по спортни танци Теодора Мудева грабна короната „Мис България 2018”. 17-годишната ученичка в бургаската английска гимназия е родом от Сливен, но от детските си години живее в морския град. Макар че има гадже повече от година, красавицата все още има вечерен час от родителите й – точно в 22 часа трябва да се е прибрала. Баща й е бивш полицай, а майка й – учителка, и държат доста строго наследничката си. Въпреки спечелената титла, режимът, който й е наложен, нямало да се промени. Неин партньор в живота и в спортните танци е 20-годишният Димитър Дросев. Родителите одобряват връзката им.

Теодора се записала в конкурса на шега, след като първо участвала в „Кралица на Бургас”. Според нея у нас имало много момичета, които са достойни за титлата „Мис България”, но не участвали в подобни конкурси, пише „Уикенд“.

„Мечтата ми е един ден да имам хубава кариера. Искам да уча право в България. Смятам, че ако един човек е целеустремен и амбициозен, той може да се реализира добре в страната ни и не е нунжо да емигрира”, признава новата „Мис България”, която получи короната от скандалната миналогодишна победителка Тамара Георгиева. За разлика от предишния конкурс, когато изборът на Тамара за най-красива българка отприщи вълна от недолство, а победителката отнесе куп подигравки заради дългия си нос, този път Теодора се хареса не само на журито, но и на публиката. Тя ще представи страната ни на международния конкурс „Мис Планета” в Тайланд догодина./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *