събота , 16 февруари 2019 г.
Начало / Култура и образование /  Най-младото училище в Перник навърши 20 години

 Най-младото училище в Перник навърши 20 години

dsc_0366
Най-младото училище в Перник навърши 20 години. Основно училище „Св. Константин Кирил Философ” в кв. Тева отбеляза празника си с концертна програма в Двореца на културата. Събитието бе уважено от областния управител на Перник Ирена Соколова и представители на образователни институции.

dsc_0334
„Миналото и настоящето на училището ви са достойно свързани с традицията, с работата на първите учители, с успехите и постиженията на възпитаниците Ви. ОУ „Св. Константин Кирил Философ” е съвременен образователен център на българската духовност и място, където връзката учител – ученик е много силна. Най-важното, което оформя новаторския ви и вдъхновяващ профил, е че сте отворени към благотворителността, към каузата да помагаш, да даряваш щастие и надежда на нуждаещи се“, каза в приветственото си слово към учениците и ръководството губернаторът.

За юбилея директорът на училището Станислав Харизанов получи специалното отличие на областния управител – паметен плакет и грамота.

Бивши и настоящи възпитаници на ОУ „Св. Константин Кирил Философ“ участваха в тържествения спектакъл.

dsc_0354 dsc_0308 dsc_0302

Предишна Областният управител, английски и български специалисти подкрепят пилотна програма за намаляване сексуалното насилие над деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *