вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Жълтини / Най-големите гафове на Слави, за които той e омерзен от себе си

Най-големите гафове на Слави, за които той e омерзен от себе си

сн. hotarena.net
сн. hotarena.net

Гафовете в „Шоуто на Слави” невинаги са смешни. Хората от обкръжението на Трифонов не помнят той да се е извинявал в ефир заради своя грешка. В 15-годишната си история, най-дългогодишното вечерно шоу у нас – „Шоуто на Слави” има куп гафове.

При някои от излагациите си на Дългия му ставало толкова неловко, че му идвало да си тръгне по средата на снимките.

„Веднъж Руслан Мъйнов влезе в студиото като бяла мечка, обута с маратонки, и почна да се търкаля по пода. А мечата кожа беше сцепена точно на чатала му. То не беше и меча кожа, а нек’ъв родопски китеник. Просто не можех да повярвам, че такава простотия се случва в моето студио”, разказва лави Трифонов в книгата на Иво Сиромахов.

Още по-нелеп бил случаят с достолепната Анастасия Мозер, която въпреки щастливия си брак с Чарлз Мозер, останала бездетна.

„По едно време реших да задам нещо по-лично като въпрос и я попитах: „Как се чувства вашата дъщеря?”, а тя каза: „Но, господин Трифонов, аз нямам деца”. В тоя момент исках да изляза от студиото и първо да убия някого, а след това да се самоубия. Такъв идиотски конфуз…”.

Не по-малко срамна била случката, която се разиграла с шоумена по време на преговорите му с мастити американски продуценти. Американците, които възложили на Трифонов да бъде изпълнителен продуцент на музикално шоу, пожелали да присъстват на снимките на „Шоуто на Слави”.

„Изведнъж в най-левия сектор на публиката се чува вик: „Таткооо”. И аз си казах: „Кой татко, бе?” Помислих си, че сценаристите ми правят някакъв номер. И се направих, че не съм го чул. И в този момент оня изкрещя: „Слави Трифонов е мой баща!” А моята преводачка превеждаше на американците”, спомня си Слави.

Най-прочутият фал на Трифонов е с червеното „Ферари”, което не запали. „Танцувай с мен” тогава бил първият танцувален формат, който се правел в страната ни. Ферарито било докарано за победителя Метин Енимехмедов с автовоз чак от Италия. Никой от екипа на Слави обаче не се сетил, че автомобилът има имобилайзер, който при отворена врата изключва двигателя, за да не може да бъде откраднат.

„На репетицията всичко беше о’кей и аз казах на изпълнителния продуцент Диана Младенова:„Ако случайно това „Ферари” довечера не запали, ще ми се подиграва цяла България”, защото знаех, че тоя финал ще се гледа от всички. Когато Метин спечелил Ферарито, двамата със Слави слезли пред студиото, победителят влязъл в колата, пъхнал ключа, завъртял го, но тя не запалила. На шоумена му прилошало. „Сърцето ми падна в петите и си казах: „Сбъдна се кошмарът ми. Казах му: „Пробвай пак!”. Той пробва и каза: „Не пали. Да не би да няма бензин?”. Като ми го каза това нещо, на мен ми се прииска да му шибна един, защото бях изпаднал вече в много силен стрес”, признава Дългия.

Той изкарал Метин от Ферарито, седнал на неговото място, завъртял ключа, но автомобилът не издавал нито звук. Слави загрял, че колата не пали, защото има някаква предпазна мярка, но в яростта си съвсем блокирал. Бесен, Дългия се качил обратно в студиото и закрил предаването. После влетял в гримьорната, грабнал един вентилатор и с него изпотрошил всичко, което било пред очите му.

„Бях много издивял, много. Отвън чакаха хора да ме поздравят, защото иначе беше много успешно предаване, но вътре аз с един вентилатор чупех гримьорната  и то пред очите на целия екип, което беше още по-неприятно. Никога не съм изпитвал друго освен омерзение към себе си от това, че съм губил контрол. А съм губил контрол неведнъж. Имам доста гневлив характер”, откровеничи Трифонов

Източник: hotarena.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *