сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Криминални / Мъж пострада при пожар в кв. Куциян, друг в земенското село Габров дол изпочупи и подпали продадената му лека кола

Мъж пострада при пожар в кв. Куциян, друг в земенското село Габров дол изпочупи и подпали продадената му лека кола

сн. Starozagorci.com
сн. Starozagorci.com

Мъж е пострада при пожар в Перник. Заради неуредени финансови отношения жител на земенското село Габров дол изполучи и подпали продадената му лека кола.

38-годишен мъж пострада при гасена на пожар в дома му. Инцидентът е възникнал вчера през нощта около 1, 00 ч. в пернишкия кв. Куциян. Причината за пламналия огън е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са мебели, компютърна техника, врати и прозорци и са опушени стените. 38-годишният наемател на жилището се опитал да гаси пламците, но  се натровил от продуктите на горене. НЯма опасност за живота му.

Лек автомобил Фиат „Брава“ първо е изпочупен, а след това подпален в земенското село Габровдол. Това се случва вчера сутринта пред дома на 64-годишен местен жител. По първоначални данни колата е продадена на габровдолеца от 48-годишна перничанка, но двамата не си уреждат финансово и документално отношенията. Жената отива да си търси правата и тогава  64-годишният почва да крещи, изпочва стъклата на колата и я подпалва.

На място е извършен оглед от служители на полицията в Земен и Радомир и е започнато бързо съдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *