вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Криминални / Множество награди бяха връчени на служители на ОДМВР – Перник в деня на професионалния празник на МВР

Множество награди бяха връчени на служители на ОДМВР – Перник в деня на професионалния празник на МВР

dsc_6252

Множество награди бяха връчени в деня на професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли. На тържествено събрание в сградата на ОДМВР – Перник бяха отличени служителите от дирекцията, постигнали високи резултати в работата си.

С „Почетен знак“ на МВР – втора степен е награден началникът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“. Същото отличие, но трета степен получават и двама служители от сектора. Наградите са от Младен Маринов, министър на вътрешните работи.

dsc_6246

С  грамота от административния секретар на МВР Бойко Славчев е наградена Звезделина Василева – главен юрисконсулт в дирекцията.

Писмена похвала от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов получиха 7 служители от дирекцията. Те бяха отличени за проявена самоинициативност и постигнати отлични резултати при представянето на Областната дирекция  в провежданите ежегодни турнири по стрелба. Отново с писмена похвала, но за съществен принос и постигнати високи резултати при изпълнение на професионалните задачи, са отличени 46 служители на полицията, в това число заместник директорът комисар Сашко Христов и началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Васил Василев.

На церемонията бяха връчени и наградите от провелия се турнир по стрелба в чест на празника. На първо място индивидуално жени се класира Александра Атанасова от отдел „Разследване“. Втора е Анна Кирилова от група „Миграция“ и трета – Цветелина Ленкова от Първо РУ. При мъжете първи е Ивайло Ангелов – от Първо РУ, втори е Мартин Стоянов от сектор „Пътна полиция“ и трети – Румен Евтимов от същия сектор.

dsc_6243

В отборната надпревара на първо място при жените е тимът на отдел „Разследване и група „Миграция“, на второ – Първо РУ и на трето – отдел „Охранителна полиция“. Първи отбор на Първо РУ е първенец при мъжете. На второ място е сектор „Пътна полиция“, а на трето – РУ – Радомир.

Ключовете на 5 нови автомобила „Шкода“ бяха връчени от старши комисар Димитър Попов. Първо РУ получава два автомобила и по един са за Второ РУ, РУ – Радомир и РУ – Брезник.

dsc_6239

По случай празника са получени множество поздравителни адреси, в това число от областният управител на Пернишка област Ирена Соколова и от Вяра Церовска – кмет на Община Перник.

В заключителната си реч по време на церемонията старши комисар Попов поздрави всички отличени по случай празника, като изказа задоволство от постигнатите професионални резултати и пожела на служителите крепко здраве, лични и професионални успехи.

dsc_6247

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *