сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Общество / Млади хора подкрепят финансово детското отделение в МБАЛ в Перник

Млади хора подкрепят финансово детското отделение в МБАЛ в Перник

received_316307989315610

Александър Йорданов от екипа на Фондация „П.У.Л.С.“ се срещна с д-р Димитрова и мед.сестра Ташева от МБАЛ „Рахила Ангелова“ в Перник, за да обсъдят как кампанията за събиране на капачки може да подкрепи детското отделение на болницата.
По време на дискусията бе обсъдена необходимостта от скъпа техника за визуализация на вени и покриване на нуждите от ежедневно естество като чаршафчета и парцали за миене на големите и хубави прозорци, осигуряващи светлината в отделението. В хода на дискусията излезе, че редица дребни неща биха помогнали на малките пациенти, техните родители и екипа на отделението да се чувстват по-комфортно и приятно по време на престоя си в отделението.

received_473045003439340

Въпреки че кампанията върви с пълна сила, все пак ще бъде необходимо време, за да бъдат събрани средстава за реализирането на първите дерения, но това не притеснява медиците, защото те ще бъдат там и ще продължават да правят най-доброто за малките си пациенти.

Вярваме, че с помощта на всички граждани на гр. Перник, групата „Достъпна градска среда“ и Фондация „П.У.Л.С.“ ще успеем да ги подкрепим. за да продължават ефективната си и животоспасяваща работa, заявиха младите хора.

ПбсИнтересно е как с малките капачки могат да бъдат закупени малки нещица, които да осигурят голям комфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *