събота , 27 октомври 2018 г.
Начало / Политика / Млади социалисти посадиха цветя в дупките на улицата до ПМГ в Перник

Млади социалисти посадиха цветя в дупките на улицата до ПМГ в Перник

cvetya- dupki

Млади социалисти посадиха цветя в дупките на ул. „Стримон“ /до ПМГ „Христо Смирненски“/ в центъра на Перник, която бе изцяло ремонтирана преди две години. Протестната им акция бе подкрепена и от много жители на централната градска част, които не одобряват некачествените ремонти.

 

„От състоянието на инфраструктурата в града и цялата община е видно, че работата за хората и общините остава само предизборен лозунг за управляващите в града ни, а общинското ръководство нехае за проблемите на перничани“, категорични бяха младите социалисти. Те добавиха, че само две години след завършването на улицата вече са се появили дупки по нея и това показва, че обектът е изпълнен некачествено.

 

„Докога, улици, тротоари, детски площадки и много други обекти ще се изграждат без качествен контрол, само за да бъдат усвоени средства, без мисъл за хората“, питат те.

 

Младежите заявиха, че активността и нетърпимостта им към проблемите на жителите на общината ще продължава да расте, докато общинското ръководство не започне да работи. „ През идните месеци ще продължим с протестните акции в цялата община“, обявиха те.

cvetya- dupki cvetya- dupki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *