понеделник , 22 април 2019 г.
Начало / Политика / Младите в БСП избраха нов областен координатор

Младите в БСП избраха нов областен координатор

Марио Жлябинков
Марио Жлябинков

 Мартин Жлябинков е новият областен координатор на Младежкото обединение /МО/ в БСП – Перник. На заседание на Областния съвет на МО той прие работата от досегашния координатор Милена Милошева, която отчете дейността на организацията за изминалия мандат.

Гост на отчетното заседание бе Ваня Маникатева– медиен секретар на Младежкото обединение в БСП. Тя поздрави Мартин от името на цялото ръководство на младите социалисти и пожела на перничани да продължават да бъдат една от най- активните младежки организации на територията на страната.

“Искам да благодаря на всички председатели на общински младежки организации и членове на Националния съвет  на МО от област Перник за оказаното доверие да бъда новия младежки областен координатор за област Перник. Приемам вашия избор като признание за моите организационни качества и като цяло за работата ми в младежката организация. Вашето доверие ме мотивира да работя още по-всеотдайно за постигане на целите ни. Пожелавам си като областен координатор да надградим постигнатите резултати досега и през 2019 г. да отбележим победа на европейските и местни избори, като младежите на БСП от област Перник да бъдат движещата сила със своя младежки ентусиазъм и вяра“, каза Мартин Жлябинков по време на събранието.

mario glyabinkov MO BSP Pernik

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *