събота , 21 септември 2019 г.
Начало / Политика / Младежите от ГЕРБ организират благотворителен турнир в полза на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“

Младежите от ГЕРБ организират благотворителен турнир в полза на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“

%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%82

„Футболът не е просто игра. Той е стремеж към благородство, създаващ колективи, учещ на дисциплина, индикатор за добро и обединяващ хиляди сърца и души в едно. През годините сме ставали свидетели на различни каузи , около които се е обединила футболната общественост. В ритъма на тази велика игра, ние от МГЕРБ – Перник решихме да отбележим Международния ден на младежта, като организираме благотворителен турнир по футбол в помощ на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова”-гр. Перник“, съобщиха от младежката организация.

Турнирът ще се проведе на 31.08.2019 г. (събота) от 9.45 часа на стадион „Звезда“ в кв. „Димова махала“.

Ето и условията за участие:
– Право на участие в турнира имат всички лица навършили 18 години;
– Отборите могат да бъдат смесени – мъже / жени;
– Всеки отбор се състои от минимум 6+1 и максимум 10 състезатели;
– Всеки отбор трябва да внесе задължителна такса за участие на стойност
30 лв.;

Заявки за участие и информация – телефон 0882 451 370, или на място в офисите на ПП ГЕРБ – на адрес ул. „Благой Гебрев“ 20, квартал „Изток“ и на ул. „Търговска“ 30.

В рамките на събитието ще се проведе благотворителен търг, като със събраните средства ще бъде закупена апаратура за детското отделение на лечебното заведение.

Да превърнем света в по-добро място за живеене не е толкова трудно. Именно това са доброволците – не съвсем присъщи на времето, в което живеем, герои, заради които си струва да се усмихваме, казват младите от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *