сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Политика / Младежите от БСП-Перник: Силен отбор сме. Готови сме за битка на местните избори през 2019-та

Младежите от БСП-Перник: Силен отбор сме. Готови сме за битка на местните избори през 2019-та

MO BSP

Силен отбор сме. Готови сме за битка идната есен на 2019-та, на местните избори . Това обяви на пресконференция инициаторът и организатор на Лятната политическа академия Сабина Кирилова от Младежкото обединение в БСП – Перник. В лятното училище, в което в младежите в детайли се запознават с политическия мениджмънт, бягат от скуката и говорят за неща, които ги интересуват и вълнуват. Целта е постигната: 25-те души, които се включихме в академията, излязохме като единен и силен отбор, посочи още Сабина.

В момента виждаме управление на кърпежи – на бюджет, на улици, на дупки, заяви тя. А ние искаме Перник да бъде с променено лице, с нова визия. Това ще постигнем със спечелването на местните избори, подготовката за които стартирахме още отсега, твърди младата социалистка.

От 1 януари 2018 г. до 110-годишнината на БСП, в редиците на червената партия са приети 25 младежи. След лятната академия пък има подадени 4 заявления за членство, допълни председателят на МО Йордан Малинов. И разказа за инициативите на младите социалисти за изминалите 5 месеца, откакто  е поел председателския пост. Сред тях той открои предложението на младите социалисти за изграждане на паметник на светите братя Кирил и Методий в града ни, около което се обединиха всички присъстващи на общественото обсъждане миналата седмица. Това говори, че Младежкото обединение е фактор в Перник, твърдят младежите.

В края на септември предстои среща с с евродепутати от левицата, като за участие ще бъде поканен и Мартин Карбовски. Младежите ще се заемат с организацията на това събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *