неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Митко Пайнера жестоко поряза певиците си! Вижте забраната която им наложи, Преслава дори обмисля да напусне!

Митко Пайнера жестоко поряза певиците си! Вижте забраната която им наложи, Преслава дори обмисля да напусне!

16

Инженер Митко Димитров е решил да стегне редиците на подопечните си изпълнителки и да въведе строги правила за поведение, научи HotArena.

Преди две години на церемонията по раздаването на наградите „Планета“ се разрази страхотен скандал, след като стана ясно, че ,Магда е водила шоуто сериозно почерпена, За да не се повтори подобна издънка, Пайнера е забранил употребата на всякакъв алкохол по време на участия.

По време на последния концерт в „Арена Армеец“ гримьорните са били заредени с вода, бонбони и сокове за разлика от предишни години, когато кетърингът е включвал задължително и алкохол, пише „България днес“.

Много от звездите на формата билки неприятно изненадани от новите правила по време на работа, тъй като били свикнали да обръщат по чашка-две за блясък в очите и настроение. Най-тежко забраната приела Преслава, която е известна със слабостта си към твърдия алкохол и всекидневната му употреба. Тя била възмутена от подобни рестрикции, дори заплашила, че ще напусне фирмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *