понеделник , 20 май 2019 г.
Начало / Жълтини / „Мис България“ Нанси Карабойчева минава под венчилото

„Мис България“ Нанси Карабойчева минава под венчилото

nansi

Носителката на титлата „Мис България през 2013“ Нанси Карабойчева скоро ще мине под венчило. Преди 5 години чаровната блондинка участва на най-престижния конкурс за красота, а към днешна дата тя е маркетинг специалист. Нанси не е от онези носителки на короната, за които много се шуми в медиите и има скандали. За сметка на това е едно от най-нежните лица, печелили лентата и короната.

Тя има връзка с една от звездите на националния ни волейболен отбор – Добромир Димитров. Влюбват се от пръв поглед още, когато са в гимназията. В края на юли двамата ще си кажат официално „Да“.

нанси 1

Освен за националния отбор Добромир играе и в румънски клуб, затова по няколко месеца е извън България. Това обаче не е поставяло отношенията им под съмнение. Въпреки съвременните схващания за семейни отношения без брак Нанси и Добромир избират да следват традициите и да се оженят.

Благодарение на собствените си усилия и помощта на родителите в края на месеца те ще сключат официално брак и ще вдигнат сватбено тържество в родния си град – Пазарджик. /woman.bg

нанси 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *