събота , 8 септември 2018 г.
Начало / Спорт / „Миньор“ привлече Иво Иванов и Мартин Василев

„Миньор“ привлече Иво Иванов и Мартин Василев

сн. minyor-pernik.bg
сн. minyor-pernik.bg

Миньор привлече в редиците си още двама нови футболисти минути преди началото на предсезонната си подготовка. През новия сезон фланелката на „чуковете“ ще носят опитният полузащитник Иво Иванов и бранителят Мартин Василев. Двете нови попълнения имат опит в професионалния футбол и от щаба на Николай Тодоров се надяват те да вдигнат нивото на отбора.

33-годишният Иванов, който е носител на Купата на България с ЦСКА, идва в Перник от Локомотив (София), а централният бранител Мартин Василев пристига от Оборище (Панагюрище). Така новите имена при „жълточерните“ вече са четири, след като по-рано в пернишкия клуб пристигнаха вратарят Станислав Димитров и нападателят Тодор Чаворски.

„Селекцията ни е насочена изцяло към повишаване на качеството и конкуренцията. Водим разговори с още някои футболисти, като до два дни ще има яснота около окончателния вид на групата, с която ще работим през новия сезон“, заяви старши треньорът Николай Тодоров.

На първото занимание Кайзера изведе 19 футболисти, които в следващите дни ще се присъединят Виктор Райчев, Димитър Савов, Денислав Балев, Стефан Аличков, Денил Селимински и Любомир Илиев.
През следващата седмица отборът ще изиграе 3 контролни срещи с Локомотив (Пловдив), Кариана (Ерден) и Монтана./ minyor-pernik.bg

Предишна Перничанин застава пред съда за притежаване на канабис
Следваща Жители на кв. Ралица правят подписка за лошото състояние на тамошните улици

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *