понеделник , 14 октомври 2019 г.
Начало / Спорт / Министър Красен Кралев  запленен от пернишките грации

Министър Красен Кралев  запленен от пернишките грации

skhg-viktoriya-2

Министърът на спорта Красен Кралев лично поздрави гимнастичките от спортния клуб по художествена гимнастика “Виктория“-Перник и изрази възхищението си от техните изпълнения. Това стана в зала „Арена Армеец“ в столицата, където малките ни грации участваха в Европейската седмица, посветена на спорта.

Само 4 спортни клуба от цялата страна бяха избрани да представят магията на художествената гимнастика в София. Сред тях бе и СКХГ “Виктория“-Перник. Дванадесетте  пернишки гимнастички при пълна зала проведоха открита тренировка и показаха композициите си. След това  всяка от малките ни грации покани на килима деца от публиката, за да им покажат техниките при изпълнение на различните уреди.

skhg-viktoriya-1

„Емоцията бе завладяла както моите момичета, така и децата, които се докоснаха до вълшебството на художествената гимнастика в зала „Арена Армеец“, сподели развълнувана треньорката на пернишките грации Виктория Велинова. Тя изрази и специалните си благодарности към министър Кралев за неговата подкрепа, че пернишките гимнастички ще имат освен собствена зала и професионален килим за тренировки.

skhg-viktoriya-3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *