понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Министър Ангелкова не спи с мъжа си – двамата делят обща страст към картите

Министър Ангелкова не спи с мъжа си – двамата делят обща страст към картите

angelkova

Министърът на туризма Николина Ангелкова шокира с признанието, че със съпруга й Христо били разделени. Двамата не нощували в една спалня от години, а причина за нетипичния семеен ред не били сериозни катаклизми в брака им, а неговото хъркане.

Истинско облекчение Ангелкова изпитвала, когато мъжът й пътувал на командировки в чужбина, защото успявала да си почине пълноценно. В момента той работел в голяма къща за недвижими имоти и от време на време му се налагало да проучва лично световните пазари. Министърът на туризма била благодарна и за просторната си къща в полите на Витоша, защото в нея имали повече от една спалня, което й позволявало да намира тишина.

Двамата със съпруга й се запознали в Харвард, а сватовници им станали техни колеги мексиканци, които предусетили бъдещата любов между тях. Ангелкова признава, че бракът й бил почти безоблачен, а най-често с мъжа й се карали по време на белот. От ученичка Николина била страстна картоиграчка, а с Христо обичали да канят гости в дома си, с които си правели маратони по белот. Не й се нравело, когато падала, и вдигала люти скандали на съпруга си заради отиграванията, при които губели взятки. Страстите потушавала дъщеричката им Далия, към която министърката изпитвала майчински угризения. Заради работните си ангажименти чула първата й дума по телефона, а командировка в Русия й отнела възможността да види първите й стъпки на живо.

Надявала се скоро да има и второ детенце, като била категорична, че иска отново да е момиченце, защото израснала в семейство с две сестри и била леля на три племеннички. Към родителите и близките си Ангелкова също имала грях, защото натоварената министерска програма рядко имала пролуки, в които можела да тръгне за родния си край.

Подобно на друга силна дама от ГЕРБ – Цвета Караянчева, шефката на туризма също имала връзка с Кърджали. Там живеели майка й и баща й, които най-редовно й помагали с грижите около внучката, без да им тежи, защото имали тренинг в отглеждането на три момичета. Малката Далия нямала нищо против да гостува на баба и дядо, но се ядосвала, когато майка й се срещала с нейните любими холивудски звезди по работа, а не я вземала със себе си./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *