сряда , 23 януари 2019 г.
Начало / Жълтини / Мелания готова за развод с Тръмп

Мелания готова за развод с Тръмп

melania-trump

След появилото се откровено интервю на порноактрисата Сторми Даниелс, която разказа за интимните си отношения с Доналд Тръмп, съпругата му Мелания се „скрила“ в Белия дом и не желае да се появява често в обществото.
Какво преживява сега първата дама на САЩ, разказва източник, приближен до семейството на президента Тръмп.

„Мелания се е съсредоточила върху възпитанието на сина си – 12-годишния Барън, и тя просто е в ужас от това какво количество внимание ѝ отнемат отношенията с мъжа ѝ. Това действително не е лесно време за нея“, обяснява източникът. Друг приближен също описал емоциите на Тръмп: „Тя е много недоволна от живота си. Ако можеше, щеше да напусне Доналд и просто би била със сина си“.

Сторми Даниелс потвърди, че е имала роман с Тръмп, когато той вече е бил женен за Мелания. Тя призна, че са ѝ дали да подпише договор, за да мълчи, като са ѝ предложили 130 хиляди долара, а сега Сторми е решила да върне парите, но да опише историята. Двамата се видели в хотел „Бевърли Хилс“. Според нея с президента на САЩ са имали „интимно“ преживяване, после Тръмп се е опитал да ѝ плати, тя не знаела как да приеме това, но отказала, като му обяснила, че „не е такова момиче“.

Прибирайки се от хотела, плакала, мислела, че вече няма да види Доналд, но след като той ѝ се обадил, се съгласила да излиза на срещи с него. Говорейки за Тръмп, Сторми няколко пъти го описва като „много очарователен“ и „мил“. Според думите на порно звездата връзката ѝ с Тръмп продължила около десет месеца, до април 2017 г., когато тя скъсала, защото изпитвала чувство на вина. Сторми добавя, че имала чувства към Тръмп, но статутът на трета страна в брака му „я съсипвала.
Държавният глава на Америка се жени за съпругата си Мелания през 2005 г., синът им Барън е роден през 2006 г.

Попитана какво би казала на Мелания Тръмп, актрисата от филми за възрастни каза, че би ѝ се извинила и че ни би искала някой да постъпи така с нея. Белият дом заявява, че президентът отрича да е имал връзка с нея. Това не е първата жена, която признава, че е имала интимни отношения с Доналд по време на брака му с Мелания. По-рано плеймейтката Карен Макдугъл също призна, че е имала интимни отношения с президента на САЩ./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *