неделя , 22 септември 2019 г.
Начало / Бизнес / МЕБИО предлага стилна и издръжлива мека мебел с непреходен дизайн

МЕБИО предлага стилна и издръжлива мека мебел с непреходен дизайн

mebio

В онлайн каталога на МЕБИО ще откриете огромно продуктово разнообразие от мебели за дома, офиса и градината. Тъй като работим с водещи местни и чуждестранни производители на мебели, целта ни е да предложим най-доброто от мебелния свят на нашите потребители.

 

Основната категория от нашия каталог обхваща различни по вид и предназначение продукти тип мека мебел. Всеки потребител има възможността да разгледа нашата палитра от различни модели, обособени в няколко подкатегории, като ъглови дивани, канапета, дивани, клик-клак дивани, кресла, табуретки, дивани, холни гарнитури и кухненски дивани. Предлаганите артикули от mebio.bg се отличават с първокласно качество, висока функционалност и изработка с внимание дори към най-малките детайли. Всеки продукт от категория мека мебел е изработен с мисъл за практичност и при желание на клиента може да бъде произведен по индивидуален проект, предоставен ни от клиента или по такъв, разработен директно от производителя.

 

Вярваме, че една от ключовите характеристики, с които нашата мека мебел се отличава, е дизайнът, изработен с идея за функционалност. Именно заради това голяма част от нашите мебели разполагат със скрити отделения тип ракла, където могат да се съхраняват различни вещи и принадлежности.  Други артикули пък могат да се трансформират в друга по тип мека мебел единствено чрез няколко лесни стъпки. Благодарение на тези си функции, потребителят ще може максимално да се възползва от наличното пространство в дома или офиса. Това е една от основните причини, поради които клиентите избират МЕБИО и нашите продукти.

mebio-header

Въпреки че сме в мебелния свят сравнително отскоро, нашата фирма е вече една от водещите онлайн платформи на пазара и все повече клиенти избират нас. Всеки един от продуктите, предлагащи се на платформата mebio.bg/мека-мебел, е изработен от най-добрите в бранша и е произведен по начин, който ще осигури оптимален комфорт и практичност. Друга причина, поради която все повече клиенти избират МЕБИО, е цената на продуктите. Тя е съобразена както с качеството на артикулите, така и с нагласите на клиента.

 

Понеже ние сме официален посредник между потребителя и фабриките, купувачът има възможността да подбере точните за него продукти, избирайки цвят, материал, дизайн,  размери или други функции.

 

Меката мебел, предлагана от МЕБИО, е стилна, с непреходен дизайн и се отличава с висока трайност и издръжливост. Това са част от качествата, които клиентът смята за ключови при избора на мебели от онлайн магазини.

 

В случай на възникнали въпроси относно даден модел диван или канапе, то потребителят може да се свърже с наш консултант, който е на разположение, да отговори на запитванията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *