Начало / Жълтини / Мая Манолова на шопинг в Одрин с мъжа си, пазарува дрехи и перилни препарати на промоция

Мая Манолова на шопинг в Одрин с мъжа си, пазарува дрехи и перилни препарати на промоция

maya-manolova-angel-naidenov

Мая Манолова е отскочила за бърз шопинг до съседна Турция, научи „Ретро“. Омбудсманът и мъжът ѝ Ангел Найденов последвали примера на хиляди българи и решили да посетят Одрин, откъдето да си напазаруват стоки за дома, перилни препарати и дрехи за новия пролетен сезон на промоция.

Откакто турската лира падна рекордно ниско, все повече нашенци се впускат в така наречения шопинг туризъм до най-близките градове в южната ни съседка. Макар Мая и Ангел да не цепят стотинката на две и да са в цветущо финансово положение, очевидно ниските цени на стоките в Турция са поблазнили и тях. Манолова и половинката ѝ успели да се слеят с тълпата и никак не се набивали на очи. Макар търговските улици и пазари на Одрин да преливали от българи, почти никой не успял да разпознае семейството политици.

Най-много внимание и време Мая обърнала на посещение на бутиците за дрехи, откъдето се обзавела с нови попълнения на гардероба за предстоящата пролет. Бившето червено острие на БСП е известна с афинитета си към модата и с това, че рядко повтаря един и същ тоалет.

Доскоро Манолова подчертаваше, че се облича единствено в модели на български марки, но широкото и пъстро разнообразие от артикули из одринските търговски центрове успяло да я изкуши. Мая и Ангел комбинирали пазара и с пълноценна разходка, като не пропуснали да погалят небцето си с деликатеси от турската традиционна кухня. Омбудсманката обърнала специално внимание още на сладкишите и на детските стоки, защото внукът ѝ Максим ѝ заръчал да не се връща при него без подарък.

Манолова и Найденов съвсем не са единственото родно политическо семейство, което обича да ходи на шопинг в Турция. Месеци преди да станат родители на общия си син Йоан, Деси Банова и Росен Плевнелиев избраха да му накупят първите вещи и играчки от Истанбул./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *