сряда , 23 януари 2019 г.
Начало / Жълтини / Мафиоти рекетирали футболната звезда Кишишев

Мафиоти рекетирали футболната звезда Кишишев

kishishev

Война на футболната легенда Радостин Кишишев са обявили подземни босове от Бургас, разкриха антимафиоти от града. По тяхна информация бандитите са от обкръжението на несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите, а спорът е свързан с огромни суми пари.

Част от конфликта според тях са и серията инциденти, свързани с бизнеса на Кишишев. Сред тях е и мистериозният обир на ресторант „Киш“ в бургаския квартал „Зорница“. Заведението е едно от най-оборотните в града, а негов собственик е бившият футболист.
Преди няколко седмици задигнаха натрупания оборот при изключително дързък обир. Бандитите първо заглушават охранителната система, счупват един от прозорците и разбиват сейфа. На тръгване опожаряват няколко скъпи лимузини, паркирани наблизо. Самите палежи нямат пряка връзка с обира, но според ченгета може да се тълкуват като знак.

Твърди се, че преди случката с ресторанта на Кишишев има и още няколко дребни инцидента, които трудно намират логично обяснение извън версията за война с хора на Очите.

След края на кариерата си Кишишев инвестира огромна част от заработените милиони от заплати в хранителен бизнес. По свои признания той е собственик на няколко ресторанта и питейни заведения в Бургас и близките курорти. Кишишев отрича да има война с него, но било възможно да крие от страх. Според слуховете е възможно да става дума за невърнати заеми на кредитори на Кишишев. Проверка показва, че бизнесът на Тинката далеч не е в цветущо състояние. През последните години част от фирмите му инкасират солидни загуби и трупат дългове. Ченгета от Бургас подозират, че част от тях са към „добре облечени бизнесмени“, което е и причина за проблемите./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *