четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Мария си изнесе багажа от дома на Рачков

Мария си изнесе багажа от дома на Рачков

rachkov-mariya

Мария Игнатова демонстративно е изнесла багажа си от дома, който в последните месеци обитаваха заедно с Димитър Рачков, разказват съседи на звездната двойка. Блондинката цял ден пренасяла торби с вещи от жилището до колата си, а Димитър не се включил и не присъствал на преместването на покъщнината, което довежда до мисълта, че двамата преживяват пореден крах в любовните си отношения.

За сетен път и Рачков, и Игнатова пазят мълчание по повод случката, но редица детайли потвърждават стотната им раздяла. Още на първия лайф на предаването „Като две капки вода“, на което комикът отново е водещ, той сподели заобиколно, че си е взел годежния пръстен от Мария, който ѝ подари през изминалото лято на 2018 г. Невероятното бижу с огромен скъпоценен камък не блестеше на ръката на тв звездата и по време на скорошната ѝ почивка на Малдивите, където тя събираше тен в компанията на най-добрата си приятелка Алекс Раева, докато Митко си беше в България и се подготвяше за старта на новия телевизионен сезон.

Освен това от няколко седмици насам Игнатова е престанала да рекламира турнето на любимия си в профилите си в социалните мрежи, а съвсем доскоро публично обявяваше датите и местата, където той ще играе моноспектакъла си, за да привлича публика. През последния месец снажната блондинка също така вече не придружава актьора на нито едно формално или неформално събитие. Тя не се е появявала да го гледа в публиката на „Капките“ и не ходела на традиционните вечери, на които екипът се събира след лайфа всеки понеделник.

Припомняме, че това е втора разлъка на колоритната двойка само в рамките на една година. При първата двамата изкараха разделени няколко месеца, но намериха път един към друг отново през лятото по време на почивка в имението на Маги и Кремена Халваджиян в Тоскана, Италия. После се родиха слухове, че дори са се оженили тайно на плажа край палата на Халваджиян и че вече са започнали да работят за бебе. Очевидно обаче за всичките 7 години, в които любовта им е на приливи и отливи, двамата така и не са успели да намерят баланс във връзката си./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *