четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Мария и Рачков съсипани след спирането на „Господари на ефира”

Мария и Рачков съсипани след спирането на „Господари на ефира”

rachkov-mariya

Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането на „Господари на ефира“, в което миналата есен те се завърнаха като екранна двойка, след като и в живота дадоха втори шанс на своя любовен роман. Предаването за телевизионни гафове падна от ефира на Нова телевизия, понеже на 31 декември изтече договорът ѝ с продуцентската компания „Глобъл Вижън“, собственост на братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Ситуацията, в която изпаднаха двамата арменци, сериозно е притеснила влюбената двойка, тъй като Халваджиян са основният източник на средства в семейния им бюджет. Неяснотата около това дали въобще „Господарите“ ще се завърнат в ефир и какво ще се случва занапред с другите риалити формати, от които Рачков и Мария прибират огромни хонорари като водещи, измъчвала и двамата. Особено Игнатова, която е известна в обкръжението си като сребролюбка и почитателка на бохемския живот. Във времето, в което не се изявяваше в „Господарите“, Игнатова заработваше в музикалните формати „Х Фактор“ и „България търси талант“ – също продуцирани от арменския клан Халваджиян. Извън „Господарите“ Рачков пък е култов в ролята си на водещ на „Като две капки вода“, където му партнира Зуека.

Целият този финансов урожай за Рачков и Мария може да секне завинаги, ако арменската фамилия и Нова телевизия не изгладят противоречията си или „Глобал“ не сключи споразумение с друга медия. С днешна дата се говори, че евентуалният нов дом на „Господари на ефира“ е Би Ти Ви. Но дори братята Халваджиян да се споразумеят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им възложи продуцирането на същите формати. Което пък означава, че хиляди левове под формата на хонорари, с които Рачков и изгората му си живеят безгрижно, са под въпрос. Когато не работи за братя Халваджиян, Рачков обикаля из частни партита, на които разсмива баровци със скечовете си. Отделно с успех обикаля страната със „Забраненото шоу на Рачков“./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *