понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Мария Игнатова се срина! Новото й гадже и би шута, тя изпадна в депресия

Мария Игнатова се срина! Новото й гадже и би шута, тя изпадна в депресия

signal-do-hotarena-mariia-ignatova-se-srina-novoto-i-gadje-i-bi-shuta-tia-izpadna-v-depresiia-1
Личният живот на Мария Игнатова се е превърнал в кошмар след раздялата й с актьора Димитър Рачков, научи HotArena.

Водещата още не есе отърсила от резила, че Рачков и би шута, и вече съдбата й поднася нови изпитания. Близки до Мария разкриват, че тя не е случила и с новата си връзка. Момчето било доста по-младо. След първата среща Игнатова хлътнала по симпатягата, но само след месец той се наситил на каката и я разкарал заради студентка. Това съвсем вгорчило живота на блондинката.

Читател на HotArena допълва тъжаната картина. Преди няколко дни той забелязал Мария Игнатова да се разхожда сама из центъра на София, влизайки от магазин в магазин. Доскорошната половинка на Димитър Рачков била видимо нервна и дори скъпите покупки не са могли да оправят настроението й.

Мария Игнатова имаше кратка, но бурна любовна връзка с най-добрия акробат в света – Енчо Керязов. Мераците на блондинката да разведе женения мъжага от Елхово и да заживее с него като семейство, били попарени от съпругата на Енчо – Дима Керязова и двамата им синове, които също като родителите си правят кариера в цирка. Така Енчо зарязал Мария и се върнал в семейното ложе.

Източник:http://hotarena.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *