неделя , 22 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Мария Грънчарова стана психолог! Помага за любовните драми на Йоанна Драгнева с Калин Вельов

Мария Грънчарова стана психолог! Помага за любовните драми на Йоанна Драгнева с Калин Вельов

mariya-grancharova

Певицата Мария Грънчарова се преквалифицира в психолог за новия български игрален филм „Връзкология“. Снимките на романтичната комедия вече са приключили, а премиерата се очаква в началото на декември. Режисьорът Ивайло Спасов се е доверил и на други музикални звезди за ролите – главната е поверил на Йоанна Драгнева,  а в образа на един от интимните й партньори влиза Калин Вельов.

 

Именно драматичните им любовни отношения ще нищи на големия екран дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров. За снимките е нает кабинетът на професионален психолог, в който изпълнителката на „Тири-ри-рам“ и „Безкраност“ се почувствала много в свои води.

 

„Всички се шегуваха, че много ми отива тази роля, защото обичам да давам акъл, да изслушвам, да давам правилните решения и съвети. За другите съм много добра, за себе си обаче не. Дето има една поговорка – за другите е отличен психолог, за собствените си проблеми – психар“, казва Мария, писа „Телеграф“.

 

Първоначално за нейната роля е била взета професионална актриса, но в последния момент преди снимките са решили да я сменят. Йоанна предложила близката си приятелка, а режисьорът я взел дори без кастинг.

 

Най-трудно за Мария се оказало научаването на текста. Тя дори тези на песните си не помнела наизуст./hotarena.net

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *