понеделник , 19 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Магьосница №1 в света: България е благословена, върви към добро!

Магьосница №1 в света: България е благословена, върви към добро!

mihaela-minka

В Румъния живее една от най-известните вещици в света, която се прочу с магията, която твърди, че е направила на американския президент Доналд Тръмп. Михаела Минка е 20-о поколение магьосница, а нейните най-нови прогнози сочат, че България вървяла към изключително добро, защото била благословена страна.

За дарбата Михаела разкрива, че я е наследила от своите родители. „От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии“, споделя тя. Вещицата, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията. През 2017-а, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите. Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината.

Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ, и учи на вещерство дъщерите си. Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените. „Мога да помогна за всякакви проблеми. Не само на хора с тежки заболявания, но и на такива, които не мога да се оженят. Има хора, на които не им върви, не са спокойни, изпаднали са в депресия заради несгоди в любовта или липса на пари. На тях давам от моите бабини лекове. Давам им съвети“, казва тя. Михаела и дъщерите ѝ все по-често предават ритуалите и на живо във „Фейсбук“. Услугите си предлагат на клиенти от цял свят. Цената на един сеанс с карти таро е 50 евро. Заклинания за любов и пари струват стотици./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *