неделя , 20 октомври 2019 г.
Начало / Общество / Любомир Спасов е новият директор на „Топлофикация Перник”

Любомир Спасов е новият директор на „Топлофикация Перник”

toplofikaciya-pernik

47-годишният инженер Любомир Спасов е новият директор на „Топлофикация Перник”. Почти месец той изпълняваше функциите на ВрИД-шеф на дружеството след напускането на досегашния ръководител Иван Спасов.

Новият шеф е с две специалности – инженер-металург и икономист. Семеен е, има две деца и е зет на известната етнографка Цветана Манова. Съпругата му е дознател.

По време на местните избори през 2015 г. той беше на 9-то място в листата за общински съветници на Български демократичен център /БДЦ/, бившата партия „Лидер”.

Шефът, който си отиде от „Топлофикация Перник“, инж. Иван Спасов и който работи 20 години в системата на топлоснабдяването, дойде от Бобов дол и работи в Перник едва 8 месеца. Само година време остана на ръководния пост и неговият предшественик инж. Стефан Йорданов, който пък повиши събираемостта на висящите сметки за топло и върна голяма част от абонатите на дружеството. През декември 2013 г. инж. Кремен Георгиев седна на стола на Стойчо Василев, който застана начело на съвета на директорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *