събота , 21 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Лора Крумова напусна телевизията, стана даскалка

Лора Крумова напусна телевизията, стана даскалка

lora-krumova

Плановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телевизия. Рейтингът на предаването „Събуди се“, което тя водеше, преди да излезе по майчинство, бил задоволителен и без нейното присъствие на екран, затова ръководството тихомълком я отстранило.

За Крумова нямало място и в конкурентната Би Ти Ви, откъдето някога стартира нейната тв кариера, въпреки силните ѝ връзки там. Затова тя се принудила да направи завой в кариерата си, за да има все пак някакви доходи. Лора се отдала изцяло на преподавателска дейност във Висшето училище по застраховане и финанси, което е един от частните университети в столицата. Там Крумова щяла да води магистърска програма по журналистка, като вече провеждала подбор на студенти съвместно с близката си приятелка и колежка Галя Щърбева.

На помощ щели да им се притекат и редица известни тв лица, които щели да изнасят лекции на избраните за специалността. Начинанието помогнало на изпадналата в следродилна депресия журналистка да се посъвземе и тя била щастлива, че щяла да е ангажирана почти през цялото лято, както и през новата учебна година. Единственият проблем пред нея бил отсъствието на мъжа ѝ – сърф учителя Сотир, от къщи. Заради сезонната му работа Крумова се справяла с отглеждането на двете им деца и кучето съвсем сама, като от време на време я отменяли роднини.

С мъжа си не успели да изкарат и цял месец заедно, защото след като се върнал от зимното ски школо в Банско, което ръководи, Сотир веднага заминал за къмпинг „Градина“, за да подготвя летния сезон. Вече от седмица сърф училището му работи на пълна пара и посреща първите за сезона морски туристи. Лора най-вероятно щяло да отскочи при него в разгара на лятото, макар никак да не ѝ било до плажове, защото пак качила килограми и била дори по-пълна от времето на втората си бременност с дъщеря си Мина, която се роди през септември миналата година./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *