понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Лора Крумова легна под ножа

Лора Крумова легна под ножа

lora-krumova

Сериозни проблеми със зрението накараха Лора Крумова  да превъзмогне страха си от болнични заведения и да легне под ножа.

Очните проблеми я преследвали още от детска възраст, когато носела очила с рекордно висок диоптър. Болестта била наследствена, но докторите имали надежда, че с годините ще отшуми. Това не се случило и когато Крумова започнала да работи в телевизията, сменила очилата с лещи, които изглеждали по-добре пред камерата. Забременявайки обаче, овладеният дотогава проблем се задълбочил и лекарите я стресирали, че е възможно да загуби зрението си, особено ако реши да ражда по естествен път.

Единственият изход за в бъдеще била лазерната операция, която се определя като безболезнена. Лора била наясно с цялата процедура, но страхът й бил толкова голям, че едва не си навлякла още по-тежка диагноза.

От паниката тв звездата напрегнала до скъсване нервите си и се разминала на косъм с лицева парализа. Специалистите я отървали от последствията, но възстановителният период също я съкрушил.

Крумова получила категорична забрана да носи грим, а предвид нейната професия това било невъзможно. След много разговори с докторите все пак склонила да се появи в ефир без макиаж, а смелостта й коствала хиляди подигравки.

Журналистката изпитвала панически ужас от болници и поликлиники и с мъка ги посещавала дори когато ставало дума за здравето на детето й. Обикновено го поверявала на някоя от двете баби, които й помагали в отглеждането. Заради страха към медицинските инструменти толкова години не се навила да се подложи и на естетическа операция, за разлика от колежките си в телевизията, които са с абонамент за пластичните хирурзи у нас.

В периода, когато Крумова бе достигнала тегло от 100 килограма, сериозно се замисляла дали да не си направи липосукция, но не посмяла да реши мъките си отведнъж, а продължава да се бори с килограмите, придържайки се към житния режим на Петър Дънов./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *