вторник , 19 юни 2018 г.
Начало / Жълтини / Лора Крумова и Галя Щърбева на състезание по бързо забременяване

Лора Крумова и Галя Щърбева на състезание по бързо забременяване

сн. EVA.bg
сн. EVA.bg

Скоро май няма да има кой да води „Комбина“.

Двете водещи на неделното предаване са се юрнали да забременяват ударно. Ако може, по едно и също време и възможно най-скоро! Лора и Галя са си направили сметката да излязат по едно и също време в майчинство, за да не се наложи на едната да поеме на плещите си цялата „Комбина“. Но, ако и двете ги няма, какво ще става, май не са го доизмислили!

Те са уведомили шефовете си в Нова телевизия за намеренията си да си родят по още едно дете, докато физиката им го пзоволява. Освен екранни партньори, Щърбева и Крумова са си и много близки приятелки и им е голям мерак да дундуркат заедно бебета.

Според плановете си, водещите трябва да заченат през есента и да износят рожбите си до края на телевизионни сезон. Те няма да прекъсват работните си задължения и ще водят с наедрели кореми. А след това, през лятната ваканция ще се отдадат на грижи за новородените си и на есен отново ще се върнат в национален ефир. Плюс за тях е, че „Комбина“ се излъчва само с неделя и през седмицата могат да възложат по-голямата част от подготовката на екипа си.

А, след това, само да оберат лаврите за няколко часа. Галя и Лора успяха да си изградят блестящ имидж за три сезона и не искат да преотстъпват столовете си на заместници, които могат да стинат рейтинга на предаването. Шефовете в Нова, обаче, не са особено спокойни от бъдещите събития, защото бременността не е нещо, кеото да може да се изчисли под часовник, пише „Ретро“.

При първото си дете, Лора Крумова заложи на ин-витро зачеване. При него е по-възможно точното планиране. Но, Галя веднъж забременя по естествен път и смята да повтори. Затова не се знае дали ще й се получи веднага. При първите си деца също имаха планове за едновременна бременност, но Щърбева „закъсня’ с четири месеца./hotarena.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *