събота , 23 март 2019 г.
Начало / Жълтини / Лили Игнатова стана диспечер в тотото

Лили Игнатова стана диспечер в тотото

lili-ignatova

Златното момиче на българския спорт Лили Игнатова заряза художествената гимнастика заради спортния тотализатор. Бившата гимнастичка отговаря за автомобилите, шофьорите и чистачките.

„Така е, не се занимавам с художествена гимнастика. В момента я гледам само по телевизията“, лаконична е Лили, която е носител на 19 златни, 12 сребърни и 2 бронзови медала. А също така е и е с рекорд в „Гинес” като носител на световната купа два пъти.

Златното момиче към момента е само, след като се раздели и с последната си любов–Сашо Диков. Чаровницата не може да се похвали и с успехи в брака. С два развода зад гърба си, през 90-те тя се омъжи за маркиз Пиеро Жиралди, който почина и я остави разорена вдовица година по-късно.

След него се венча за свой приятел от училище–полицая Росен Дойчинов, но след 8 години брак двамата се разделиха, а тя прибра децата си в панелка в София.

Синът й Павел днес се занимава с баскетбол, а дъщеря й Йоана не иска да има нищо общо със спорта. Самата Игнатова се пробва да създаде своя школа, но с Илиана Раева не се разбраха и тя не успя и в това начинание.

„Гимнастиката няма полза от нашите конфликти”, бяха думите на Лили, когато се оттегли и остави Раева на най-отговорния пост./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *