вторник , 17 септември 2019 г.
Начало / Извън Перник / Кючек вместо уроци в час, а учителки им ръкопляскат

Кючек вместо уроци в час, а учителки им ръкопляскат

kyuchek-v-uchilishte

Десетки родители искат да преместят децата си от столичното 203-то училище в „Бъкстон“ в друго училище заради липса на дисциплина и ниско ниво на учебния процес. Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в по време на час по английски език.

„Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми”, каза в ефира на Нова ТВ, майка на едно от децата Даниела Капиева.

Кои са младежите, танцували кючек в училище? „Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, каза директорката на 203-то ПЕГ „Св. Методий“ Таня Трапова.

„Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално”, заяви експертът от РУО Георги Пашов./monitor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *