четвъртък , 20 юни 2019 г.
Начало / Жълтини / Кубрат Пулев ухажва първите дами на ГЕРБ

Кубрат Пулев ухажва първите дами на ГЕРБ

kubrat-pulev

Кубрат Пулев за пръв път присъства на ежегодния фестивал „Сурва“, провеждащ се в Перник, а маскарадните игри наблюдава в компанията на някои от първите дами на ГЕРБ. Атракциите и танците на кукерите Кобрата изгледа заедно с депутатките Десислава Атанасова, Ирена Соколова и министъра на туризма Николина Ангелкова, с които се снима за спомен.

Докато дългогодишната му половинка Андреа бе на почивка по женски в Тайланд, където отпразнува 32-рия си рожден ден, Пулев бе удостоен с поредна награда, а именно – специален медал, присъден му от Община Перник. Първи за най-новото попълнение в колекцията му с награди го поздравиха именно амазонките на ГЕРБ. Европейският шампион по бокс за професионалисти в свръхтежка категория неведнъж е споделял, че симпатизира на управляващата партия, а Бойко Борисов е сред хората, на които се възхищава.

Двамата са близки приятели, като премиерът всяка година прави всичко по силите си, за да присъства лично на рождените дни на Кобрата, на които спортистът кани само най-отбраните си приятели. Министър-председателят бе опора на Кубрат след една от най-тежките му загуби, когато го покани на лична среща, за да му повдигне духа и да изиграят партия шах заедно./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *