неделя , 15 септември 2019 г.
Начало / Жълтини / Край на войната! Блатечки и Диляна Попова се събраха (ФОТО)

Край на войната! Блатечки и Диляна Попова се събраха (ФОТО)

krai-na-voinata-blatechki-i-diliana-popova-se-sabraha-foto-1

Моделката Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки са в отлични отношения и са оставили в миналото всичките си проблеми, научи HotArena.

„Преди време имаше много сериозни проблеми между двамата, но успяха някак си да се разберат. Вероятно са го направили в името на детето им – малкия Борил. В миналото Блатечки определено неглижираше сина си, но в момента е перфектен баща. Постоянно е край него и го обгрижва с внимание. Настъпи коренна промяна в поведението му и това може само да радва Диляна и роднините й“, споделиха пред България днес близки на двойката.

За затоплянето на отношенията засвидетелства и снимка от последните дни, на която Блатечки е гушнал Борил, а Диляна е запечатала емоционалния момент. Актьорът искрено се радвал на моментите, прекарани с наследника си, и напоследък зачестил посещенията си.

„Диляна и Блатечки не обичат да говорят за отношенията си и ги пазят само за себе си. Но в един момент стана очевидно, че отново са близки. Със сигурност не са заедно като двойка и не живеят заедно, но има някакви наченки в тяхното поведение, че са като семейство. И всичко това е заради детето, което ги обединява. Актьорът помага и финансово за отглеждането на малчугана – изобщо държи се като баща за пример“, споделят още запознати.

След раздялата им роднините на Попова бяха много сърдити на Блатечки, тъй като остави Диляна сама да отглежда детето си. Тя изключително много разчиташе на майка си, която дори напусна родния град Гулянци, за да е около дъщеря си и да й помага с каквото може. С подкрепата на Блатечки обаче гордата баба има повече свободно време и се отзовава на помощ само в краен случай.

„През последните месеци професионалната програма от ангажименти на Диляна стана изключително натоварена и тя трудно смогваше да си гледа детето. Затова на няколко пъти се принуди да изпрати Борил в Гулянци, където оставаше за продължително време“, споделиха нейни близки хора.

Малкият Борил наистина често оставал при баба си и дядо си в градчето, което се намира в близост до река Дунав.

Около отношенията на Диляна и Блатечки има тайнственост още в началото на връзката им. Дълго време двамата бяха спрягани за двойка, но те категорично отричаха. След забременяването на моделката обаче истината лъсна. Актьорът изостави майката на първото си дете, за да бъде с хубавата Попова, но впоследствие реши, че е направил грешка, и се върна при нея. След поредица от събирания и раздели в момента Диляна и Блатечки са заедно и нещата между тях са отлични.

„Едва ли някога отново ще се съберат като двойка, но най-важното е детето. Щом Блатечки се грижи да него, това е достатъчно. Но дори и да стане нещо между тях, ще е много трудно да се разбере, тъй като упорито крият детайли от личния си живот“, добавиха запознати с битието им.

Източник:HotArena

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *