понеделник , 17 декември 2018 г.
Начало / Извън Перник / Коцето вдигна палат за 1.5 милиона до къщата на Бойко в Банкя

Коцето вдигна палат за 1.5 милиона до къщата на Бойко в Банкя

koceto-vdigna-palat-za-1-5-miliona-do-kashtata-na-boiko-v-bankia-1

Палат за чудо и приказ вдигна фолк певецът Константин в Банкя. Шикозният дом се оценява на 1,5 млн. лева и се само на две преки от къщата на премиера Бойко Борисов, пише „Галерия“.

Коцето и жена му построили палата с перспектива на три етажа. По един за децата, а в приземния ще живеят те. Сградата напомняла на санаториум с курортното градче тъй като също била в подножие на гора. Надя нямала търпение да сефтоса новия дом и хукнала с децата, бавачката и домашната прислужница. Тя вече е харесала и подходяща градина за наследниците.

В обзавеждането на дома воля на фантазията си дал столичен архитект, който сътворил истинско чудо, но след като изслушал желанията на Надя и Коцето.  Луксозната обител разполага с огромна кухня, обзаведена с уреди последен клас, кинозала и джакузита, С голямо внимание и вкус са подредени стаите на децата.

Къщата е оборудвана с охранителна техника, а високата ограда пази семейството от любопитни погледи. Парцелът е наследство от бабата наКоцето, стара софиянка, която има и други апетитни имоти в столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *