Начало / Култура и образование / Конкурс за най-красива коледна украса обяви Община Перник

Конкурс за най-красива коледна украса обяви Община Перник

received_2695622577243391
Конкурс под наслов „Запали светлина, сътвори Коледа!“ за най-красива коледна украса обяви Община Перник. Инициативата е на кмета д-р Вяра Церовска. Всеки може да участва в арт надпреварата индивидуално или групово, като украси фасадата на дома си, двора, блока, междублоковото пространство, витрините и фасадите на търговските си обекти, образователните заведения, институции и представи със снимки и видео на направеното. Отличените ще получат разнооразни и интересни награди, сред които смартфон, билети за новия театрален сезон и други културни мероприятия, уникални произведения на изобразителното изкуство.
Вижте цялата покана за конкурса:
В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Един магичен миг от годината, в който отваряме сърцата и душите си за доброто и красивото, изпълваме домовете си с уют, ставаме по-щедри!
❄️ Вземете участие в конкурса „Запали светлина, сътвори Коледа!“. Нека тази година заедно направим града си по-празничен и пъстър, да създадем емоция и настроение.
❄️ Какво трябва да направите? Украсете фасадите на домовете си, дворовете, блоковете, междублоковите пространства, витрините и фасадите на търговските си обекти, образователните заведения, институции и други.
❄️ Записването в конкурса е лесно – направете снимки или видео на украсеното от вас място и ги пратете на лично съобщение на официалната Facebook страница на Община Перник – http://m.me/pernikmunicipality/
❄️ Ние ще качим снимките, а събралите най-голямо одобрение от потребителите на социалната мрежа ще бъдат наградени с различни подаръци, сред които смартфон, билети за новия театрален сезон и други културни мероприятия, уникални произведения на изобразителното изкуство и други.
Целта на конкурса е да се поощри креативността и личната инициатива на перничани.
Нека магията на святата Коледна вечер влезе в домовете ви и донесе здраве, мир и благодат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *